Wie is Margreet

Hoi, ik ben Margreet,

Ik ben 58 jaar, alleenstaand, fotografe en natuurliefhebber en geïnteresseerd in holistisch welzijn. Ik mag graag wat van de wereld zien en heb dan ook al verschillende landen bezocht. Dan wel op pad met de auto dan wel met het vliegtuig. 

Ik heb jarenlang in loondienst gewerkt bij verschillende bedrijven. Waarbij mij het uiteindelijk steeds duidelijk werd dat ik mijn eigen weg moest kiezen en daarin ook de Verbinding zoeken om die zoektocht aan te gaan. Bij mijn laatste werkgever kreeg ik die mogelijkheid. Door een mooi traject te volgen werd me duidelijk dat ik het tijd werd voor mij. De regie in handen nemen en doordat ik echte Verbinding heb gemist dit in te zetten in mijn eigen werk. Ik heb toen besloten om uit de cirkel te stappen en mijn hart te volgen. De controle (lees zekerheid) los te laten en mezelf te laten zien.

Ik ben nu echt bezig met dat waar mijn hart ligt. De fotografie met daarin Verbinding als rode draad. Verbinding met jou (het model), de bloemen, de bomen, de dieren en het landschap.

Ik ben een enthousiaste fotografe die graag werk graag met mensen die willen leren, zichzelf willen ontwikkelen en doorzettingsvermogen hebben. Dit resulteert in een beter inzicht in zichzelf, in een nieuwe stap die ze kunnen maken in hun leven zei het professioneel of privé en ervaren dat ze het waard zijn. Tijdens het fotograferen ligt de focus op dat wat ik zie in de klant en haal dat naar voren in het portret, zodat de klant met een hernieuwde blik naar zichzelf kijkt, zich krachtiger voelen een in staat zijn die volgende stap te nemen.

Holistisch welzijn
Naast de fotografie begeleid ik ook mensen op weg naar een betere gezondheid en een gelukkiger en vrijer leven. Dat wat ik verwerk in mijn fotografie geldt ook hiervoor. Stappen zetten en je leven een nieuwe impuls geven. Inmiddels heb ik een groot aantal mensen mogen begeleiden in het zetten van die ene stap. Met prachtige resultaten.

Een aantal jaren geleden kwam ik in aanraking met het bedrijf waar ik nu meer samen werk. Ik was al jaren aan het worstelen met mijn darmen, had best al wel het nodige daaraan gedaan maar optimaal werd het nooit. Tevens had ik erg veel last van opvliegers, een typische overgangsklacht. Toen ik met het holistische programma ben gestart was ik aangenaam verrast door de resultaten. Ik kreeg een betere stoelgang, mijn opvliegers zijn verleden tijd, na jaren last van nek en schouderklachten gehad te hebben was ik die ook kwijt (dat was een extraatje!). Ik had altijd veel energie maar dat liep elk jaar iets terug. Ook de energie teruggevonden. Ik werd ook in de ochtend moe wakker. Dat betekent dat je geen goed slaappatroon hebt. Ook dit is erg verbeterd. Op de koop toe ben ik 4,5 kilo kwijtgeraakt en vooral cm op de plekken waar ik het ook graag af wilde hebben. Het ging mij niet om het afvallen, dat was een kadootje en toch wel heel fijn achteraf. Door mijn eigen ervaringen te delen inspireer ik ook andere mensen om een stap te zetten naar een gezonder en gelukkiger leven. 

Ben je nieuwsgierig geworden? Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Geïnteresseerd in wat ik te bieden op het vlak van de fotografie? Dan kun je me mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.